Brainstormsessie

Brainstormen

  • Ben jij altijd lang aan het denken over de onderwerpen van jouw blogs en berichten?
  • Weet je steeds niet waar je over kunt schrijven?
  • Denk je dat alles al eens geschreven is en jij er niks meer over kunt schrijven?
  • Loop je telkens vast tijdens het schrijven van je teksten?
  • Of heb je te veel of juist te weinig informatie om een goede tekst van te schrijven?

Dan help ik jou graag verder. Ik kan vanuit een hele andere hoek meekijken naar jouw bedrijf, blogs en andere teksten. Daardoor vind ik juist weer allerlei onderwerpen en invalshoeken die jij nog niet hebt bedacht. Je hebt na een gesprek met mij weer een hele lijst met onderwerpen en ideeën waarmee je aan je teksten kunt werken.

Heb jij wel zin in een lijst waar je weer even mee vooruit kunt? En ook wel zin om even lekker te brainstormen met mij over je blogs en andere teksten? Laat mij even weten waar je over wilt brainstormen. Zijn het alleen de blogs of juist de teksten van je website? Heb je al categorieën en een onderwerpenlijst? Heb je al veel blogs op je website staan?

Ik hoor het graag wanneer je een afspraak maakt om te Skypen, dan kan ik me alvast voorbereiden.

Ik ben Marrit Postma en woon in Assen met mijn vriend en onze twee zoontjes. Vanaf het moment dat ik kon lezen was ik gek op woorden, zinnen en verhalen. Ik las boeken tijdens het ontbijt, in de auto en voor het slapen gaan.

Zelf verzon ik ook verhalen, maar ik wist toen nog niet dat ik later anderen zou helpen met hun verhalen.

Nu kun je bij mij terecht voor het nakijken, corrigeren en herschrijven van je teksten en het brainstormen en samen schrijven aan teksten voor online en offline gebruik.

Kosten 

Een brainstormsessie met mij via Skype of Zoom kost je € 49,00 exclusief 21% BTW.

Wil je eens uitgebreid aan de slag met je teksten met mijn hulp? Dan is het schrijfcafé voor ondernemers misschien meer iets voor jou. Daar kun je ook brainstormen over ideeën en invalshoeken, maar ga je ook meteen schrijven aan je teksten en stel je je vragen aan mij wanneer je vastloopt tijdens het schrijven.

Pin It on Pinterest