Brainstormsessie

Brainstormen voor meer inspiratie, onderwerpen en invalshoeken voor content

Herken jij dit?

  • Zit jij inspiratieloos naar een leeg Word-document te staren?

  • Weet je niet waar je nu weer een blog over kunt schrijven?

  • Heb je al een tijdje niks van je laten horen in blogs, nieuwsbrieven en berichten op social media?

  • Denk je dat alles al eens geschreven is en jij er niks meer over kunt schrijven?

  • Loop je telkens vast tijdens het schrijven van je teksten?
  • Of heb je te veel of juist te weinig informatie om een goede tekst van te schrijven?

Dan help ik jou graag verder. Ik kom vaak op ideeën waar andere ondernemers mee aan de slag kunnen. Juist omdat ik van buitenaf naar jouw bedrijf en teksten kijk, zie ik wat er nog mist of waar je nog over kunt schrijven.

Tijdens een brainstormsessie kom ik dan met onderwerpen en invalshoeken waar jij mee verder kunt. Ik kan tijdens een brainstormsessie ook meekijken naar teksten waar jij niet verder mee komt.

 

Wil jij wel hulp bij je teksten of een lijst met onderwerpen en inspiratie waarmee je verder kunt? Laat mij even weten waar je over wilt brainstormen. Zijn het alleen de blogs of juist de teksten van je website? Wil je dat ik meekijk naar teksten of ben je op zoek naar inspiratie en onderwerpen om over te schrijven?

Een brainstormsessie doe ik via Zoom of Skype. Laat bij het maken van je afspraak even weten waarover je wilt brainstormen en ik ga van tevoren alvast voor je nadenken zodat de sessie extra waardevol wordt voor jou en je weer verder kunt met jouw teksten!

Wie ben ik?

 

Ik ben Marrit Postma en woon in Assen met mijn vriend en onze twee zoontjes. Vanaf het moment dat ik kon lezen was ik gek op woorden, zinnen en verhalen. Toen wist ik nog niet dat ik later anderen zou helpen met hun teksten. Sinds 2016 ben ik zelfstandig tekstschrijver en tekstcorrector.

Nu help ik andere ondernemers met het helder en prikkelend verwoorden van hun boodschap. Ik help met teksten corrigeren en herschrijven, maar denk ook mee over de juiste woordkeuze. Ook kun je met mij brainstormen en samen schrijven aan teksten voor online en offline gebruik.

Kosten 

Een brainstormsessie met mij via Skype of Zoom kost je € 47,00 exclusief 21% btw.

Na aanmelding krijg je een e-mail met factuur om te betalen.

De brainstormsessie duurt tussen een half en anderhalf uur. Ik neem graag genoeg tijd, maar we hoeven ook niet anderhalf uur vol te maken.

Pin It on Pinterest