Brainstormsessie

 1-op-1 aan de slag

Sparren over jouw teksten, taal en digitale toegankelijkheid

Waar we samen naar kijken tijdens een brainstormsessie:

  • Inspiratie en invalshoeken voor blogs en andere content
  • Digitale toegankelijkheid, wat doe je al goed en wat kun je verbeteren?
  • Je meest gemaakte taalfouten
  • Onduidelijkheden op je website, waar kan de informatie of de woordkeuze beter en begrijpelijker?
  • SEO: waar zie ik verbetermogelijkheden

Brainstormen, sparren, pick my brain. Het is maar net hoe je het wilt noemen, maar bij mij heet het gewoon een brainstormsessie. In mijn hoofd is het soms net een storm, een wirwar van ideeën.

En mijn ideeën over jouw teksten, taal en toegankelijkheid, kortom alles in jouw online communicatie, deel ik graag met jou. Ik kijk graag met een frisse blik naar jouw teksten, bijvoorbeeld oor je website te scannen op taalfouten, onduidelijkheden, SEO-missers en toegankelijkheids-verbeterpunten.

Een brainstormsessie kun je ook gebruiken als je geen idee hebt waar je over moet schrijven en toe bent aan een onderwerpenlijst voor blogs en andere content. Ik kijk graag van buiten jouw bedrijf mee, stel vragen waar je blogs over zou kunnen schrijven, maar bedenk ook verschillende gerelateerde onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken. Na zo’n sessie heb je een lange lijst onderwerpen waar je weer een jaar mee vooruit kunt.

 

Marrit

Wie ben ik?

 

Ik ben Marrit Postma en vanuit mijn passie voor teksten, schrijven, Nederlandse taal en digitale toegankelijkheid help ik andere ondernemers met hun communicatie. Meestal door tekstcorrecties en het herschrijven van teksten, maar ik houd ook van persoonlijk contact en echt meedenken met de ander.

Daarom bied ik ook brainstormsessies waarin ik 1-op-1 online met je kijk naar jouw online communicatie. Van je blogs tot je website, van duidelijke taal tot (on)toegankelijke communicatie. Spreek ik jou binnenkort en mag ik je verder helpen aan heldere en toegankelijke communicatie?

 

Jouw investering

Jouw investering in een brainstormsessie met mij via Zoom is € 77,00 exclusief 21% btw.

Na aanmelding via onderstaand formulier krijg je een mailtje van mij met aanvullende vragen en een linkje naar mijn online agenda waar je een afspraak kunt inplannen. Je krijgt voor de afspraak een factuur om te betalen.

Ik plan voor een brainstormsessie anderhalf uur tijd in, zodat ik alle tijd heb om mee te kijken naar je teksten en communicatie-uitingen en je tips kan geven. Het kan altijd voorkomen dat we sneller klaar zijn.

Illustratie van hand die pen vasthoudt

Pin It on Pinterest