Brainstormsessie

  • Ben jij altijd lang aan het denken over de onderwerpen van jouw blogs en berichten?
  • Weet je steeds niet waar je over kunt schrijven?
  • Denk je dat alles al eens geschreven is en jij er niks meer over kunt schrijven?
  • Loop je telkens vast tijdens het schrijven van je teksten?
  • Of heb je te veel of juist te weinig informatie om een goed etekst van te schrijven?

Dan help ik jou graag verder. Ik kan vanuit een hele andere hoek meekijken naar jouw bedrijf, blogs en andere teksten. Daardoor vind ik juist weer allerlei onderwerpen en invalshoeken die jij nog niet hebt bedacht. Je hebt na een gesprek met mij weer een hele lijst met onderwerpen en ideeën waarmee je aan je teksten kunt werken.

Heb jij wel zin in een lijst waar je weer even mee vooruit kunt? En ook wel zin om even lekker te brainstormen met mij over je blogs en andere teksten? Laat mij even weten waar je over wilt brainstormen. Zijn het alleen de blogs of juist de teksten van je website? Heb je al categorieën en een onderwerpenlijst? Heb je al veel blogs op je website staan? Ik hoor het graag wanneer je een afspraak maakt om te Skypen, dan kan ik me alvast voorbereiden.

Kosten

Een brainstormsessie met mij via Skype of Zoom kost je € 47,00 exclusief 21% btw.

Wie ben ik

Mijn naam is Marrit Postma en ik ben tekstcorrector, eindredacteur en vooral een taalliefhebber. Het is mijn missie om ondernemers te helpen met het nog beter maken van hun teksten. Ik help jou met je schrijfproblemen, haal taalfouten uit je teksten en geef heldere en duidelijke uitleg waarvan je leert hoe je teksten nog aansprekender worden. Ik heb al meerdere ondernemers geholpen met het verbeteren, aanpassen en herschrijven van hun teksten.