Gratis training websiteteksten checken

E-mailtraining Tijd voor Tekst

In het voorjaar van 2020 hield ik de challenge Tijd voor Tekst. In 5 weken hielp ik een groep van zo’n 40 deelnemers met het nalopen van hun website. Elke week kregen ze een e-mail met tips om een deel van hun websiteteksten na te lopen. Klopten de teksten nog wel bij wat ze nu doen en stonden er geen fouten in de tekst die eerder niet opvielen?

Heb je deze challenge gemist, maar wil jij ook graag aan de slag met mijn tips? Dat kan! Ik heb een gratis mailtraining gemaakt. Je krijgt nu niet elke week een e-mail, maar ongeveer om de 3 dagen. Je gaat er dus sneller doorheen dan tijdens mijn challenge. Kom je er niet aan toe, dan kun je de mails altijd nog bewaren en er later mee aan de slag.

Stapje voor stapje lopen we elke keer weer een pagina of meerdere pagina’s na. Zo hoef je elke keer maar een klein stukje van je website te doen en is het geen grote klus meer.

Ga jij aan de slag met je website, zodat je er weer een goed gevoel over hebt? Meld je dan aan en krijg meteen de eerste mail met tips!

Meld je aan en ga meteen aan de slag!

Na aanmelding krijg je ook tweewekelijks mijn tekst- en taaltips. Hiervoor kun je je altijd weer uitschrijven.Marrit kijkt lachend naar laptopscherm

Ervaringen van eerdere deelnemers

Heel fijn om een stok achter de deur te hebben

Dank je wel Marrit voor al je goede tips en adviezen tijdens de challenge Tijd voor tekst! Heel fijn om een stok achter de deur te hebben en eens heel bewust mijn website onder de loep te nemen.

Anne-Wil van Baren

Duidelijke uitleg en handige tips

Dank je wel voor alle tips en adviezen bij de challenge Tijd voor Tekst. Je geeft duidelijk uitleg en handige tips om toe te passen. Een aanrader!

Irma Meijer-Buelens

Een aanrader om deel te nemen

Het was ontzettend leuk om deel te nemen aan de challenge Tijd voor Tekst. Dank je wel voor alle tips en adviezen om toe te passen. Het is een aanrader om deel te nemen. Ontzettend leuk om je te leren kennen en ik blijf je volgen.

Joke Buurma

Heel professionele training en goede persoonlijke begeleiding.

De teksten voor onze website waren al even geschreven, dus met interesse de training Tijd voor Tekst gevolgd. Met de tips van Marrit veel aanpassingen en verbeteringen aangebracht. Heel professionele training en goede persoonlijke begeleiding. Aanrader!

Griet Bajlo van Eeckhaut

Pin It on Pinterest