Lanceren kun je leren

door | 27-08-2020 | Ondernemen | 0 Reacties

Planner, mobiel, visistekaartjes en koffiemok

Wil jij de komende maanden ook nog nieuw aanbod de wereld in slingeren? Zelf begin ik nu ook met nieuwe dingen, zoals de strippenkaart voor tekstcorrecties en een online schrijfcafé voor ondernemers. Zoiets kun je natuurlijk doen door het enkel op je website te plaatsen, maar dan moet je maar net de mazzel hebben dat iemand het ziet en jouw aanbod ook aanschaft. Een betere manier is een lancering, waarbij je iets goed onder de aandacht brengt bij veel mensen.

Wat is lanceren?

Lanceren is je aanbod onder de aandacht brengen bij veel mensen door er regelmatig iets over te vertellen. Je kunt een kleine lancering doen met enkel berichten op social media en e-mailmarketing zoals in nieuwsbrieven en eventueel blogs schrijven. Bij grotere lanceringen kun je gebruikmaken van webinars en challenges waarbij je veel waarde deelt en uiteindelijk een aanbod doet. Aan het begin probeer je zoveel mogelijk mensen te benaderen, zodat je er een aantal klanten aan overhoudt.

Lanceren kun je leren

Hoe je een lancering doet kun je leren. Zelf heb ik al veel geleerd van Rimke de Groot van Ik help jou online. In haar academie leert ze je hoe je makkelijk aan marketing kunt doen op een manier die bij jou past. Je hoeft dus niks te doen wat je zelf niet wilt doen. Van 31 augustus tot en met 8 september geeft ze de Lanceer je succes bootcamp. In deze training leer je hoe je een goed lanceerplan maakt voor de laatste maanden van 2020, maar de lessen kun je vast ook volgend jaar nog gebruiken als je weer ander aanbod wilt lanceren. Je houdt overigens lifetime toegang tot de lessen van de training, dus je kunt er nog eens in duiken als je een nieuw plan maakt.

Heb je al interesse in de Bootcamp? Je vindt hier meer informatie en kunt je daar ook aanmelden.*

Energie en motivatie

Uit ervaring weet ik dat de lessen van Rimke heel waardevol zijn. Tijdens haar challenges en online workshops voel je de energie die ze erin stopt, maar ook de energie van de andere deelnemers. Samen bezig zijn met dezelfde informatie en lessen motiveert enorm. Ik krijg altijd enorm veel zin om aan de slag te gaan met de dingen die ik heb geleerd tijdens de online workshops van Rimke.

Ben je een van de eerste 50 deelnemers die zich aanmeldt voor de bootcamp, dan krijg je ook de online training Maak je Zomer Succesplan. Een aantal lessen waarin je al het een en ander leert over lanceren en nu al aan de slag kunt met je plannen voor dit najaar. Bij aanmelding krijg je ook meteen toegang tot een Facebookgroep zoals Rimke die bij al haar trainingen aanbiedt. Meestal denken andere deelnemers graag met je mee in zo’n groep en je kunt er ook terecht met vragen. Het is een heerlijk laagdrempelige manier van contact houden met anderen.

Obstakels en mindset

Denk je nu, wat een positief verhaal, zijn er geen nadelen? Het nadeel is misschien dat je toch echt zelf aan de slag zult moeten met je plannen. Hoe mooi je ook je plan kunt maken, je moet het ook zelf uitvoeren en daar echt mee aan de slag. Als je bang bent voor wat anderen van jouw berichten, blogs, nieuwsbrieven en andere marketinguitingen vinden en je daardoor niks doet, is het misschien toch niets voor jou. Je kunt Rimke altijd even benaderen om te kijken of de training bij jou past. Ik weet wel dat Rimke ook altijd veel aandacht besteed aan mindset en gedachten en dat je daardoor vaak toch wel aan de slag gaat als je eerder bang was voor wat anderen ervan dachten. Vaak bespreekt ze ook andere obstakels die je kunt tegenkomen tijdens het doen van je marketing.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Lanceer je succes Bootcamp van Rimke? Ik zou het leuk vinden je ook te zien tijdens een van haar workshops of in de Facebookgroep van de training. Je vindt hier meer informatie over de bootcamp en daar kun je je ook aanmelden.*

*Dit is een affiliate link. Ik krijg daarmee een commissie en jij betaalt geen extra kosten.

Tekst- en taaltips in je mailbox
Wil je weten wanneer er een nieuwe blog online staat en handige en leuke  taaltips in je mailbox? Schrijf je dan hieronder in voor mijn tekst- en taaltips.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest