Netwerkwandelen

Netwerken en wandelen

Als zelfstandig ondernemer werk je vaak alleen. Dan is het ook wel eens leuk om andere ondernemers te spreken. Dat kan op verschillende netwerkevenementen, -borrels, koffie-ochtenden en dergelijke. Vaak moet je even pitchen of jezelf voorstellen, wordt er gestrooid met visitekaartjes en is er een presentatie of korte workshop.

Dat kan ook anders. Als je ook graag in beweging bent of meer wilt gaan bewegen is netwerkwandelen een leuk alternatief.

Tijdens een wandeling met andere zelfstandig ondernemers kun je netwerken, praten over koetjes en kalfjes, struggles uit het ondernemerschap of tips uitwisselen. Want iedere ondernemer kent zo zijn struggles en vraagstukken maar heeft ook altijd zelf manieren gevonden om ergens mee om te gaan en tips voor een ander.

Ga jij mee netwerkwandelen in Assen?

Pauline de Vries en ik (Marrit Postma) gaan op 1 juni* weer netwerkwandelen in het Asserbos. We spreken om 10 uur af bij het Duurzaamheidscentrum en vanaf daar kiezen we een route om te lopen. Na de wandeling kunnen we nog een drankje (voor eigen kosten) doen bij het Duurzaamheidscentrum.

Nog even op een rijtje:

  • Donderdag 1 juni*
  • 9.55-10.05 uur verzamelen
  • Duurzaamheidscentrum Assen
  • Gratis (behalve je eigen drankje bij het Duurzaamheidscentrum)

*Bij slecht weer wordt de wandeling verplaatst.

Meld je aan via onderstaand formulier, zodat wij weten wie we kunnen verwachten bij de netwerkwandeling. We vragen je om ook je telefoonnummer, zodat we bij slecht weer een appje kunnen sturen dat de wandeling verplaatst wordt.

Wanneer je op de hoogte wilt worden gehouden over nieuwe netwerkwandelingen kun je dit via de knop onderaan deze pagina aangeven. 

Velden met een * zijn verplicht.

Pin It on Pinterest