Netwerkwandelen

Netwerken en wandelen

Als zelfstandig ondernemer werk je vaak alleen. Dan is het ook wel eens leuk om andere ondernemers te spreken. Dat kan op verschillende netwerkevenementen, -borrels, koffie-ochtenden en dergelijke. Vaak moet je even pitchen of jezelf voorstellen, wordt er gestrooid met visitekaartjes en is er een presentatie of korte workshop.

Dat kan ook anders. Als je ook graag in beweging bent of meer wilt gaan bewegen is netwerkwandelen een leuk alternatief.

Tijdens een wandeling met andere zelfstandig ondernemers kun je netwerken, praten over koetjes en kalfjes, struggles uit het ondernemerschap of tips uitwisselen. Want iedere ondernemer kent zo zijn struggles en vraagstukken maar heeft ook altijd zelf manieren gevonden om ergens mee om te gaan en tips voor een ander.

Ga jij mee netwerkwandelen in Assen?

Pauline de Vries en ik (Marrit Postma) gaan in mei weer netwerkwandelen in het Asserbos. We spreken af bij het Duurzaamheidscentrum en vanaf daar kiezen we een route om te lopen. Na de wandeling kunnen we nog een drankje (voor eigen kosten) doen bij het Duurzaamheidscentrum.

Praktische informatie op een rijtje:

  • Donderdag 16 mei 2024 om 12.30 uur
  • Duurzaamheidscentrum Assen in het Asserbos
  • Gratis (behalve je eigen drankje bij het Duurzaamheidscentrum na afloop)

*Bij slecht weer gaan we meteen koffie/thee drinken bij het Duurzaamheidscentrum.

Meld je aan via onderstaand formulier, zodat wij weten wie we kunnen verwachten bij de netwerkwandeling.

Wil je mails krijgen over nieuwe netwerkwandelingen in Assen? Meld je dan via de gele knop onderaan de pagina aan voor de mails over netwerkwandelingen.

Velden met een * zijn verplicht.