Wat anderen zeggen over Woordprikkels

Klantervaringen

Deze organisaties en zzp’ers werkten al met mij samen en schreven over hun ervaring met mij.

Marrit laat haar magie en liefde voor woorden en letters over mijn teksten gaan

Ik heb Marrit leren kennen in een gezamenlijke groep. Zij heeft iets wat ik niet heb, liefde voor woorden en letters. Ze weet alle spelregels ervan en kan ze toepassen. Bij mijn blogs en teksten op de website wilde ik dat het goed is, maar de liefde en durf ontbrak. Na een tijdje heb ik contact gezocht met Marrit voor een kennismaking, gewoon wij tweeën. Uitgelegd wat ik zocht en dat naast haar aanbod gelegd. Nu schrijf ik met veel plezier heel veel teksten en blogs en laat zij haar magie eroverheen gaan en dan klopt het weer. Zij doet haar magie en ik de mijne, want het is en blijft mijn tekst, alleen de schrijffoutjes haalt ze eruit. Op deze manier is bloggen nog leuker geworden.

Charlotte Stolker

Marrit denkt met je mee en schakelt snel

De samenwerking met Marrit ervaar ik als zeer prettig! Gestart met een online Teams meeting omdat ik in Barcelona verbleef en vanuit daar direct duidelijke informatie ontvangen over wat Marrit voor mij zou kunnen betekenen. Marrit denkt met je mee en schakelt snel. Ik ben zeer tevreden over haar reactiesnelheid.

Suzanne van Dongen

Heel nuttig om van een ervaringsdeskundige te horen wat wél en niet werkt

Als fonds vinden we het belangrijk om voor iedereen toegankelijk te zijn, ook online. De workshop was heel nuttig omdat deze door een ervaringsdeskundige werd gegeven. Veel informatie is wel online te vinden, maar nu kon ik heel concrete vragen stellen aan de hand van praktijkvoorbeelden om te leren wat wél en niet werkt. Dat was voor mij de grootste meerwaarde van de workshop, dank Marrit!

Nicolien van der Veer

Tevreden? Jazeker!

Behalve een vriendelijk en zeer toegankelijk persoon is Marrit bijzonder goed in het uitleggen van de noodzaak van alt-teksten en dus de noodzaak voor toegankelijke informatie voor iedereen. Ze gaf onze studenten (bachelor cultuur erfgoed) een online sessie waarbij ze inging op concrete toepassingen en ons ook meenam in de leefwereld van mensen met een visuele beperking. Tevreden? Jazeker!

Mirjam Sneeuwloper

Marrit houdt rekening met mijn schrijfstijl

Marrit heeft de teksten voor mijn website gecorrigeerd. Daarbij heeft ze erg goed rekening gehouden met mijn schrijfstijl en de toegankelijkheid van mijn teksten. En dat alles voor een super redelijke prijs. Bedankt Marrit voor het meedenken en je hulp!

Ferry Molenaar

Goede tips en adviezen

Ik beveel Woordprikkels van harte aan! Ik heb een workshop bij Marrit gevolgd en heb vele goede tips en adviezen ontvangen.

Astrid Strategier

Heel professionele training en goede persoonlijke begeleiding.

De teksten voor onze website waren al even geschreven, dus met interesse de training Tijd voor Tekst gevolgd. Met de tips van Marrit veel aanpassingen en verbeteringen aangebracht. Heel professionele training en goede persoonlijke begeleiding. Aanrader!

Griet Bajlo van Eeckhaut

Nu weet ik ook waarom alt-teksten zo belangrijk zijn!

Ik wist wel dat Alt teksten belangrijk zijn en ik heb zo ook altijd ingevuld. Maar na het volgen van de workshop van Marrit Postma weet ik ook waarom ze zo belangrijk zijn. Ik vind het ineens ook veel leuker om ze in te vullen en om de juiste woorden te zoeken. Wat nieuw voor mij was is de teksten invullen op Facebook en Instagram. Marrit heeft dit heel duidelijk uitgelegd.

Griet Bajlo van Eeckhaut

Heldere uitleg van Marrit

Als webdesigner was ik al op de hoogte van het nut van alt-teksten op websites. En dan niet alleen voor Google, maar ook voor toegankelijkheid via schermlezers. Maar het was voor mij nieuw om te zien hoe je alt-teksten kan toevoegen op Facebook, Instagram en andere LinkedIn. De heldere uitleg van Marrit maakte het helemaal af.

Margriet Ravensbergen

Leerzaam en een eyeopener!

Leerzaam en eyeopener over ALT-tekst. Tot op dit moment niet gebruikt, nu had ik ook geen flauw idee wat daar dan moest komen staan ????. Met de workshop van Marrit snap ik nu wat de tekst is en wat het voor jouw website doet. Maar vooral voor ‘die specifieke lezer’. Heb je ook geen idee of hulp nodig? Schuif dan zeker aan bij een workshop van Marrit.

Anita Zandstra

Zeer heldere uitleg

Dankzij deze workshop ben ik mij veel meer bewust van de reden waarom er ALT teksten zijn. Het is heel belangrijk om ze goed in te vullen en niet om beter gevonden te worden door Google, maar om niemand uit te sluiten! Marrit geeft zeer heldere uitleg en na het volgen van de workshop weet je precies hoe, waar en welke ALT teksten je zou moeten plaatsen.

Patricia Zoer

Een aanrader om deel te nemen

Het was ontzettend leuk om deel te nemen aan de challenge Tijd voor Tekst. Dank je wel voor alle tips en adviezen om toe te passen. Het is een aanrader om deel te nemen. Ontzettend leuk om je te leren kennen en ik blijf je volgen.

Joke Buurma

Duidelijke uitleg en handige tips

Dank je wel voor alle tips en adviezen bij de challenge Tijd voor Tekst. Je geeft duidelijk uitleg en handige tips om toe te passen. Een aanrader!

Irma Meijer-Buelens

Heel fijn om een stok achter de deur te hebben

Dank je wel Marrit voor al je goede tips en adviezen tijdens de challenge Tijd voor tekst! Heel fijn om een stok achter de deur te hebben en eens heel bewust mijn website onder de loep te nemen.

Anne-Wil van Baren

Mijn teksten komen nu professioneel en leesbaar over

Het schrijven van teksten gaat mij altijd makkelijk af. Het zonder spellingfouten en stijlfouten schrijven niet zo. Sinds ik Marrit ken en bij Woordprikkels mijn teksten laat checken komen mijn teksten zonder fouten op mijn website. Mijn teksten komen nu professioneel en leesbaar over. Hartstikke bedankt!

Karen van Staalduine

Marrit is erg professioneel, accuraat en houdt heel goed rekening met je wensen.

Marrit helpt mij nu al een tijdje met het nakijken van de teksten die ik schrijf. Ik ben ontzettend blij met haar hulp. Een tweede persoon die naar je teksten kijkt is altijd handig en kleine foutjes waar je zelf overheen leest haalt ze er goed uit. Ze heeft goede tips om teksten te verbeteren en geeft deze op een prettige manier. Ze is erg professioneel, accuraat en houdt heel goed rekening met je wensen. Bij zinnen die niet lopen geeft ze goede vervangzinnen of suggesties om die te verbeteren zonder dat de hele betekenis van de zin verandert. Als communicatieadviseur kan ik elke schrijver aanraden om Marrit in te huren om jouw teksten de puntjes op de i te geven. Ik ben zeer tevreden.

Merel Smedes

Het is prettig samenwerken met Marrit

Ze levert haar columns voor onze donateursnieuwsbrief altijd volgens afspraak en op tijd aan. In haar teksten geeft ze een boeiende inkijk in haar leven. Dat doet ze in haar eigen stijl: helder en begrijpelijk, met veel relativeringsvermogen.

Annemijn Zumbrink
Notitieboek met handen, rechterhand schrijvend