Wat anderen zeggen over Woordprikkels

Klantervaringen

Deze organisaties en zzp’ers werkten al met mij samen en schreven over hun ervaring met mij.

Het is prettig samenwerken met Marrit

Ze levert haar columns voor onze donateursnieuwsbrief altijd volgens afspraak en op tijd aan. In haar teksten geeft ze een boeiende inkijk in haar leven. Dat doet ze in haar eigen stijl: helder en begrijpelijk, met veel relativeringsvermogen.

Annemijn Zumbrink

Marrit is erg professioneel, accuraat en houdt heel goed rekening met je wensen.

Marrit helpt mij nu al een tijdje met het nakijken van de teksten die ik schrijf. Ik ben ontzettend blij met haar hulp. Een tweede persoon die naar je teksten kijkt is altijd handig en kleine foutjes waar je zelf overheen leest haalt ze er goed uit. Ze heeft goede tips om teksten te verbeteren en geeft deze op een prettige manier. Ze is erg professioneel, accuraat en houdt heel goed rekening met je wensen. Bij zinnen die niet lopen geeft ze goede vervangzinnen of suggesties om die te verbeteren zonder dat de hele betekenis van de zin verandert. Als communicatieadviseur kan ik elke schrijver aanraden om Marrit in te huren om jouw teksten de puntjes op de i te geven. Ik ben zeer tevreden.

Merel Smedes

Mijn teksten komen nu professioneel en leesbaar over

Het schrijven van teksten gaat mij altijd makkelijk af. Het zonder spellingfouten en stijlfouten schrijven niet zo. Sinds ik Marrit ken en bij Woordprikkels mijn teksten laat checken komen mijn teksten zonder fouten op mijn website. Mijn teksten komen nu professioneel en leesbaar over. Hartstikke bedankt!

Karen van Staalduine

Betrouwbaar en duidelijk in haar communicatie

Mijn blogberichten laat ik door Marrit nakijken. Ze corrigeert waar nodig de spelling, maar denkt ook mee over titels en een logische opbouw van de tekst. Marrit is intelligent, betrouwbaar en duidelijk in haar communicatie. Binnen no-time heb je de aangeleverde teksten weer terug. Geweldige samenwerking!

Maike Wilmar
Blogger

Heel professionele training en goede persoonlijke begeleiding.

De teksten voor onze website waren al even geschreven, dus met interesse de training Tijd voor Tekst gevolgd. Met de tips van Marrit veel aanpassingen en verbeteringen aangebracht. Heel professionele training en goede persoonlijke begeleiding. Aanrader!

Griet Bajlo van Eeckhaut

Goede tips en adviezen

Ik beveel Woordprikkels van harte aan! Ik heb een workshop bij Marrit gevolgd en heb vele goede tips en adviezen ontvangen.

Astrid Strategier

Marrit houdt rekening met mijn schrijfstijl

Marrit heeft de teksten voor mijn website gecorrigeerd. Daarbij heeft ze erg goed rekening gehouden met mijn schrijfstijl en de toegankelijkheid van mijn teksten. En dat alles voor een super redelijke prijs. Bedankt Marrit voor het meedenken en je hulp!

Ferry Molenaar
Notitieboek met handen, rechterhand schrijvend

Pin It on Pinterest