Wat anderen zeggen

Klantenervaringen

Deze organisaties en zzp’ers werkten al met mij samen en schreven over hun ervaring met mij.

Het is prettig samenwerken met Marrit

Ze levert haar columns voor onze donateursnieuwsbrief altijd volgens afspraak en op tijd aan. In haar teksten geeft ze een boeiende inkijk in haar leven. Dat doet ze in haar eigen stijl: helder en begrijpelijk, met veel relativeringsvermogen.

Annemijn Zumbrink
Bartiméus Fonds (voorheen Vereniging Bartiméus Sonneheerdt)

Ik ben ontzettend blij met haar hulp

Marrit helpt mij nu al een tijdje met het nakijken van blogs die ik schrijf. Ik ben ontzettend blij met haar hulp. Een tweede persoon die naar je teksten kijkt is altijd handig en kleine foutjes waar je zelf overheen leest haalt ze er goed uit. Ze heeft goede tips om teksten te verbeteren en geeft deze op een prettige manier. Als communicatieadviseur kan ik elke schrijver aanraden om Marrit in te huren om jouw teksten de puntjes op de i te geven.

Merel Smedes
Communicatievogel

Pin It on Pinterest